top of page

back from Japan

Na maanden in de rats te hebben gezeten is mijn collier 'Two Souls' teruggekeerd uit Japan. Het geselecteerde collier deed mee aan de 2022 Japan Jewelry Competition. Helaas niet in de prijzen gevallen. Maar toch, 1400 bezoekers hebben mijn sieraad in Tokyo kunnen zien. Dat is best bijzonder.

Mijn retour gezonden sieraad werd vergezeld door een mooie catalogus, een lieve brief en een gevouwen origami figuurtje. Ook dat vond ik heel bijzonder!


After months of sweating over the return of my necklace 'Two Souls', it has returned from Japan. The selected necklace competed in the 2022 Japan Jewelry Competition. Unfortunately I did not win. But still, 1400 visitors have been able to see my jewel in Tokyo. That is worth something.

The returned piece was accompanied by a beautiful catalog, a sweet letter and a folded origami figurine. To me that is worth something too.

留言


bottom of page