top of page

Jubileumexpositie bij Cécile van Eeden sieraden

Met een vertraging van enige maanden is het volgende week zover: in haar prachtige Koetshuis in Eindhoven viert Cécile van Eeden dat haar winkel en atelier 20 jaar bestaan; een porseleinen jubileum. 20 Sieraadontwerpers zijn uitgenodigd om werk te maken voor deze expositie, geïnspireerd op het jubileum. Het resultaat is vanaf 12 juli te bewonderen en alle sieraden zijn te koop.

Deelnemers: Annelies Planteijdt, Jan Matthesius, Pauline Barendse, Margo Nelissen, Erwin Borggreve, Kim van IJzendoorn, Jet Bartman, Hester Zagt, Femke Boschker, Sylvia van Opstall, Sylvia Blickman, Birgit Laken, Floor Max, Charlotte Molenaar, Coen Mulder, Anneke Bruin, Suzan Hidding, Suzanne Esser, Sita Falkena, Tessa Brandwijk en Cecile van Eeden.


Je kunt de expositie vanwege de richtlijnen op afspraak komen bekijken zodat iedereen met een gerust hart kan komen. Bel 040 2832620, bel of app 0648780997 of mail Cecile op info@cecilevaneeden.nl. De expositie is tot 6 september te zien. Meer informatie: www.CecilevanEeden.nl

Margo Nelissen Halssieraad bloemkelkjes porselein, zilver en goud

Comments


bottom of page