Geannuleerd: Kunst/Sieraden in een kasteel

21 & 22 maart Kunstfair Kasteel Geldrop

wordt uitgesteld tot volgend jaar


Op 21 en 22 maart 2020 wordt voor de achtste keer een grote, gratis toegankelijke kunstfair georganiseerd op Landgoed Kasteel Geldrop. In de vele stijlkamers, die het meer dan 400 jaar oude kasteel rijk is, zullen een zeventiental kunstenaars, waaronder ikzelf, hun werk op een creatieve wijze tonen en te koop aanbieden.


Het kasteel heeft een aantal fraaie stijlkamers die zijn ingericht met oude schilderijen, antieke meubelen, decoraties etc. De kunstenaars krijgen afzonderlijk of samen met een ander, één van die vertrekken toegewezen. Er is een grote diversiteit aan kunstvormen te zien zoals glas, keramiek, fotografie, sieraden, sculpturen en meer. Ik presenteer mijn werk in de intieme setting van de bibliotheek. Daar laat ik ook enkele sieraden zien uit de nieuwste porseleincollectie.


Bij mooi weer is het heerlijk wandelen rondom het kasteel. Het kasteel is gelegen in een 140 jaar oud Engels landschapspark en bloementuin de Baron z´n Hof. Het landgoed is midden in het centrum van Geldrop gelegen en vormt een verbinding met de natuurgebieden Hulsterbroek en Collse Zeggen.

Door het park lopen verschillende fiets- en wandelroutes.

Zaterdag 21 maart van 13.00 tot 17.00u zondag 22 maart van 11.00 tot 17.00u toegang gratis Meer informatie: www.KasteelGeldrop.nl


Copyright 2020  by Margo Nelissen