© Margo Nelissen 2019 all rights reserved 

follow us on:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Empreintes (impressions)

May 4, 2017

Expositie in galerie Alliages in Lille (Frankrijk).

In de expositie 'Empreintes/imprints 2017' in Gallery Alliages zijn 36 Sieraadontwerpers uit 5 continenten vertegenwoordigd en ik voel me vereerd dat mijn werk hiervoor geselecteerd is. Voor degenen die er in de buurt komen; ga zeker even kijken. Er is een spannende verzameling sieraden bijeengebracht in de meest uiteenlopende materialen. Tot het eind van het jaar zal deze expositie te zien zijn. Elke maand worden er andere kunstenaars uitgelicht. In november ben ik aan de beurt! 

 

Exhibition in Lille (France)

I am very proud to be selected for the exhibition 'Empreintes/imprints' 2017 in Gallery Alliages. 36 jewel designers from 5 continents are participating in this show, which lasts until the end of the year. Every month different artists will be highlighted. In november it will be my turn!

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

I'm busy working on my blog posts.
Watch this space !

Recente berichten

March 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons