© Margo Nelissen 2019 all rights reserved 

follow us on:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Kelkringen | Chalice rings

January 28, 2018

Er zijn weer nieuwe ringen toegevoegd in de SHOP. Neem maar eens een kijkje bij deze kelkringen van verschillende materialen. Donker gepatineerd zilver met bladvergulde kelken, sommige met een peridot erin. Of zilveren kelken met parels!

Naar shoppagina

 

New rings have been added in the SHOP. Just take a look at these chalice rings made out of different materials. Silver rings with a dark patina and gold leaf gilt chalices, some with a peridot. Or silver chalices with pearls! 

To shop page

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

I'm busy working on my blog posts.
Watch this space !

Recente berichten

March 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons