top of page

Artist Talk in Cultureel Café Veenendaal


Ieder jaar nodigt het Cultureel Café een kunstenaar uit, om iets te vertellen over haar of zijn werk. Dit jaar is dit Margo Nelissen, een bekende sieradenontwerpster en –maakster. Margo staat bekend om haar kunstzinnige sieraden. Al twintig jaar ontwerpt zij unieke stukken, werkt ook in opdracht. Regelmatig is haar werk te zien in binnen- en buitenland, op dit moment in Spanje, o.a in Madrid en Sevilla. In veel landen is haar werk te koop.

Margo is lid van Klimt02, een internationale Art Jewelry Community en is ze geregistreerd als Fairtrade goudsmid.

Haar opleiding heeft ze genoten aan de Academie voor Beeldende Kunst in Maastricht.

In het Cultureel Café gaat Margo vertellen wat haar heeft gedreven tot haar keuze, wat haar inspireert en hoe ze tot de uiteindelijke sieradencollecties komt. Een uniek kijkje achter de schermen van haar werk en natuurlijk is er uitgebreid de gelegenheid vragen aan Margo te stellen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Geurt Jan Ploeg en Willem Meijering.

We hopen u te mogen ontvangen op 9 oktober in Brasserie De Plantage, om 20.00 uur.

werkbank met gereedschap edelsmid

Spreker: Margo Nelissen

Datum: 9 Oktober 2019

Tijd: 20.00 uur

Locatie: Brasserie de Plantage, Markt 8, Veenendaal


bottom of page