top of page

Empreintes (impressions)


Expositie in galerie Alliages in Lille (Frankrijk).

In de expositie 'Empreintes/imprints 2017' in Gallery Alliages zijn 36 Sieraadontwerpers uit 5 continenten vertegenwoordigd en ik voel me vereerd dat mijn werk hiervoor geselecteerd is. Voor degenen die er in de buurt komen; ga zeker even kijken. Er is een spannende verzameling sieraden bijeengebracht in de meest uiteenlopende materialen. Tot het eind van het jaar zal deze expositie te zien zijn. Elke maand worden er andere kunstenaars uitgelicht. In november ben ik aan de beurt!

Exhibition in Lille (France)

I am very proud to be selected for the exhibition 'Empreintes/imprints' 2017 in Gallery Alliages. 36 jewel designers from 5 continents are participating in this show, which lasts until the end of the year. Every month different artists will be highlighted. In november it will be my turn!

collier ‘poetry of the sea'


bottom of page