top of page

Workshop | Cadeaubon


Lekker even met je handen werken en in een paar uur tijd een mooi sieraad maken? In kleine groepjes van 2 personen zijn er weer verschillende workshops mogelijk. Kom samen met je partner, zus, moeder of vriendin om in 4 uur tijd een zilveren sieraad te maken.

Of geef een cadeaubon voor een van de workshops. De prijs van deze workshops is tot 31 december 2020 € 55,- pp in plaats van € 75,-. Exclusief materiaalkosten. Die zijn afhankelijk van de gekozen workshop.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:


Een sieraad maken uit zilverplaat. Dit kan een ring zijn, een hanger of oorhangers. Je gaat zagen, eventueel vormen, buigen, vijlen, schuren en glanzend polijsten. Je kunt ook het oppervlakte bewerken met hamerslag of een antieke look geven aan je sieraad door het zwart te patineren. Wil je een strak sieraad, dan is dit een goede techniek.


Een sieraad maken met zilverklei*. Van de superfijne zilverklei vorm je een ring, hanger, oorhangers of bijvoorbeeld kralen of bedeltjes. Na het drogen ga je het afwerken (vijlen en schuren indien nodig), bakken in een speciale oven, afwerken en glanzend polijsten. Wil je een organisch sieraad, dan is dit een goede techniek.


Spelen met was. Dit is een workshop van een of twee bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst van 4 uur ga je lekker aan de slag met een speciale vrij harde was. Je maakt enkele wasmodellen voor een hanger of een ring. Door de was te bewerken (zagen, snijden, frezen, smelten) maak je een of meer wasmodellen. In was kun je goed strak én organisch werken. Wil je een van de modellen laten afgieten in zilver dan volgt een tweede bijeenkomst waarbij je het gegoten zilveren sieraad gaat afwerken door vijlen, schuren en glanzend polijsten. Daarvoor betaal je apart.Bestel je cadeaubon of workshop door mij een email te sturen met je wensen.

De bon kan opgestuurd of afgehaald worden.

De bon is ook in het nieuwe jaar geldig.VERJAARDAG BACHELORPARTY VRIENDINNENDAG

Zodra het weer mogelijk is (in verband met corona), kun je een aanvraag doen voor een groepsworkshop. Een verjaardags- of bachelorparty, babyshower of samen met collega’s, er zijn verschillende mogelijkheden om een sieraad te maken. Bijvoorbeeld elke deelnemer maakt een bedel/kraal voor aan een armband of ketting voor de jarige of de bruid.

 

* Zilverklei is een bijzonder product, bestaand uit microscopisch fijne zilverdeeltjes met een organisch bindmiddel en water. Het voelt aan als zeer fijne klei en is te verwerken als klei, maar na drogen en branden in de oven is het bindmiddel verbrand en zijn de zilverdeeltjes aan elkaar gesmolten. Er is nu een sieraad ontstaan van 99,9% zuiver zilver. Als het uit de oven komt werk je het sieraad af door schuren en glanzend polijsten.

Comments


bottom of page