top of page

BROOCH


3 brooches by Margo Nelissen

3 brooches/objects by Margo Nelissen

“Maak een statement met een broche!” Van 17 september tot 28 oktober zijn bij Cécile van Eeden in Eindhoven tientallen bijzondere broches te zien van internationale sieraadontwerpers. Deze klassiekers van mijn hand zijn er ook bij, kleine staande objecten die als broche of haarpin kunnen dienen.

About 40 designers show a small collection of brooches for this exhibition. Exhibiting, are among others, Dubbelop, Suzanne Esser, Hilde Foks, Arianne van der Gaag, Machteld van Joolingen, Karin Kortenhorst, Margo Nelissen, the Jewelry Story, Annelies Planteydt, Cat Priem, Annemiek Steenhuis ... The result is a very surprising collection of brooches! Many different starting points, concepts, and designs, from very big and tough, too small, lovely, decorative, architectural ... Come to see and try them on. Finally, what does this brooch communicate on you? Do you dare to make a statement with a brooch? / Cécile van Eeden​


bottom of page